Co robimy dzisiejszej nocy? To samo co każdej innej: opanowywujemy świat!
imię i nazwisko : Leinen Naganami
pseudonim : Lei, Nani, Nanami
rasa : czystej krwi wampir
kraj pochodzenia : Włochy
wygląd : Wzrostu osóbka ta ma metr sześćdziesiąt pięć. Włosy koloru mlecznej czekolady, lekko falowane, do połowy pleców.
Cera, standardowo jak u wampira trupio blada. Oczy... Tu coś następuje dziwnego. Heterochromia. Jedno oko krwistoczerwone, drugie zaś fioletowe. Ubiera sie w stylu wiktoriańskim. Cóż więcej powiedzieć? Tyle powinno wystarczyć.
umiejętności zwyczajne: Standard. Gdy ugryzie człowieka ten... Zostaje sobą, No chyba ze jest głodna, wtedy z ogromną chęcią pożywi się krwią, dzieje się to jednak rzadko, w sytuacjach "ekstremalnych". Jak to każdy wampir, jest niesamowicie silna. Ma niesamowicie wyostrzone zmysły (dla niewtajemniczonych: węch, wzrok i słuch. Smak... Smak bez zmian xD)
umiejętności nietypowe: Jest "żywiołowa" włada ogniem i w niewielkim stopniu powietrzem. Gdy jej się zachce może być niewidzialna.
charakter: Nie można powiedzieć ze jest samotniczką, bo nie jest, ale specjalnie towarzyska tez nie. Grono przyjaciół ogranicza do minimum i stosuje u siebie powiedzenie (jeśli można o tak nazwać) "Boże chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sobie poradzę" Z zewnątrz twarda o silna a wewnątrz wrażliwa. Ukrywa przed światem swoje prawdziwe "JA" Jak ma wenę i chęci wali sarkazmem i ironią, czasem jak coś palnie to nie sposób powstrzymać wybuch śmiechu, który potem ciężko opanować
zalety i wady (słabości) : zalety: ślicznie śpiewa, maluje i umie grać na wszystkim, na czym da się grać. Jest jeszcze pomocna, pomocna No i może pomocna.
Wady: mimo ze pomocna to niezdarna. To co Ty zrobisz idealnie i się nad tym napracujesz, ona spieprzy w minute... Ma do tego talent. (szkoda gadać D: )
ciekawostki : Ma rodzeństwo, dwóch braci (obydwoje innej orientacji xD) i siostrę. Jest wśród nich najmłodsza. Kiedyś tam, jak było trzeba w obronie własnej zabiła człowieka (nie oznacza to ze jest groźna! XD) Gdy się 'naje' (krwią oczywiście) Jej oczy stają się krwistoczerwone.
Mimo iż jest wampirem, prowadzi tryb życia tak jak człowiek, śpi w nocy a w dzień funkcjonuje normalnie (normalnie to pojęcie względne) Jak wychodzi na słońce, nie świeci jak obrzygany brokatową tęczą jednorożec i nie pali się, co nie oznacza ze lubi kąpiele słoneczne, wręcz przeciwnie, wystrzega sie ich jak ognia (a niby jest "żywiołowa")
Ostatnio edytowany przez Leinen (2013-04-02 12:25:29)
No, to się Undertaker ucieszy, z pierwszej uczennicy w swojej klasie i do tego wampira
Tylko... co Ty jesz? Bo wiesz, możemy Cię poczęstować jakimś barachłem błąkającym się po zamku, ale to dość ograniczony zasób i nie wiem jak smakuje... A ludzi tutaj niet.
... Zwierzęta.... Zwierzęta są dobre xD
(zaleciało zmierzchem D: )
Czuje sie zaszczycona, wiedząc iż sam Undertaker będzie mnie uczył :3
Grabaż
nhihihi..tak tak pierwszy uczniak..,,o mai,, wiecie co to moje osobiste zdanie może niech nie zamienia przez ugryzienie ale przez krew jak to jest w innych kanonach..gdy będziesz mogła gryźć bez konsekwencji gra bd ciekawsza hi hi
Grabaż
Lei <3 będę wołać bo Nani to mi się kojarzy z japońskim ,,co?,,
A mnie to szczerze obojętne :3
Lei, Nani, Nanami... Jak chcecie ^^
I tak Undertaker, może kojarzyć sie z japońskim
Ostatnio edytowany przez Leinen (2013-04-01 18:13:19)